Activiteiten

Activiteiten: 31

Pages

Van worteltaart tot oorlogskonijn

24.11.2018

Eten tijdens de Grote Oorlog. Samen met Eddy Niesten nemen we het leven van de gewone man en vrouw tijdens de Eerste Wereldoorlog onder de loep. De kokkinnen van toen waren erg creatief. Hoe maakten ze met de weinig beschikbare voedingsmiddelen een voedzame maaltijd klaar?

GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief
28.11.2018
Smeer alvast de stembanden! WaBo wordt omgebouwd tot een heuse karaokebar.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Ontmoeting
Brussel helpt: Spaghetti en dans
1.12.2018
Smul van een heerlijke portie spaghetti: spaghettie met vleesje of veggie spaghetti. Laat je nog verleiden tot een dessertje en ga nadien los op de dansvloer. Een avondje uit onder vrienden en familie, waarmee je ook nog eens de solidariteitsactie van BRUZZ steunt.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Ontmoeting
Breicafé
12.9.2018 - 5.12.2018
Breien, haken of handwerken is hip. Zelf iets creëren geeft ontzettend veel voldoening. En in groep is het nog leuker. Je inspireert elkaar met nieuwe ideeën.Zit je vast met een project? Er is zekert iemand in de groep die je verder kan helpen.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief
Nordic Wandeling in het Zoniënwoud
6.9.2018 - 13.12.2018
Een lesgever van de Nordic Walking Federatie neemt je mee voor een flinke wandeling met Nordic-sticks in het Zoniënwoud. Je geniet van het weldoende effect van stappen. Met de techniek van Nordic Walking versterk je je spieren en doe je aan cardiotraining. En dat allemaal in een groene omgeving.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief

Pages