Activiteiten

Activiteiten: 45

Pages

Mal of mooi, of gewoon handig

25.9.2018

Erna Siebens, kostuumontwerpster, schetst de geschiedenis van accessoires door de eeuwen. Wat deden mensen vroeger als ze een leesbril nodig hadden? Hoe beschermden ze zich tegen regen of zon? Erna brengt eeuwen 'mode'-geschiedenis op een ludieke en enthousiaste manier tot leven.

GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief
5.9.2018 - 26.9.2018
Zit je thuis altijd te frutselen, te knippen, te plakken... kortom te knutselen? Dan is onze tuin dé plek voor jou om samen met andere kinderen te knutselen. Op een creatieve manier word je begeleid in je ontdekkingstocht naar kleur, vorm, materiaal. Is knutselen niet je ding? Leef je dan uit met onze reuzen gezelschapsspelen of ravot er op los!
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief
uit met vlieg
Magic Circus
26.9.2018
Het Gemeenschapscentrum wordt omgetoverd tot een heus circus. Olifanten zullen er niet bijzijn, maar de clown en zijn menagerie staan te springen om het publiek aan het lachten te krijgen. Voor jong en oud.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Podium
uit met vlieg
Samen het weekend in
5.10.2018
Spreek samen met vrienden en familie af om in ongedwongen sfeer het weekend in te zetten, met een verfrissend drankje en een hapje.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Ontmoeting
Filmvoorstelling KEDI
5.10.2018
Honderdduizenden Turkse katten bewegen zich door de straten van Istanbul. Deze film brengt het verhaal van zeven onder hen. Met klauwen en een staartje.
GC Wabo
Watermaal-Bosvoorde
Podium

Pages