Activiteiten

Activiteiten: 43

Pages

Groene vingers

20.3.2019 - 23.10.2019

Wil je leren om je eigen groenten en fruit te kweken? Kom dan naar WaBo en gebruik onze tuin en groente-bakken. De tuiniers van het Verbond Brusselse Volkstuinen helpen je.

GC WaBo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief
Workshop Tuin

23.10.2019

Dit najaar begeleiden de ervaren tuiniers van het Verbond Brusselse Volkstuinen 2 workshops in de WaBo-tuin. In september leggen ze je haarfijn uit hoe je je planten kan vermeerderen. Afhankelijk van het soort plant kan je stekken of zaaien. In oktober komt het kweken van witloof aan bod. Geen theoretische uiteenzetting, maar de kennis wordt direct in praktijk omgezet

GC WaBo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief
Trio Pirouette

23.10.2019

Het Trio Pirouette, bestaande uit Richard, Andrea en Kiki brengen een gevarieerd programma van onsterfelijke melodieën uit operette en musicals, filmmuziek en deuntjes uit de oorlogsjaren. Maar ook tijdloze ballades en meezingers uit het lichtere genre.

GC WaBo
Watermaal-Bosvoorde
Podium
Creatief met letters

24.10.2019

We gaan creatief aan de slag met letters en taal tijdens een workshop 'handlettering'. Bij deze creatieve techniek worden de letters kunstig getekend en op speelse wijze ingekleurd. Er zijn geen strenge regels; alles wat jou bevalt, is toegestaan. Zo maak je kunstige kaartjes, mooie onderschriften in je foto-albums of leuke etiketjes voor je jampotjes.

GC WaBo
Watermaal-Bosvoorde
Educatief
Expo - Joël Jabbour

4.10.2019 - 25.10.2019

Creatieveling die zijn opleiding genoot aan de London Film School. Hij legt zich de laatste jaren toe op fotografie onder het motto 'With Joel's touch - no retouch'.

GC WaBo
Watermaal-Bosvoorde
Tentoonstelling

Pages