In de workshopreeks Plantaardig koken in 1-2-3 ontdek je spelenderwijs hoe eenvoudig en leuk plantaardig koken kan zijn.
De workshops worden gegeven door Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven, Koken en Tuinieren).
Elke workshop zoomt in op een basisproduct zoals granen, peulvruchten, soja of seitan, en leert je hiermee veelzijdige gerechten maken. Ook zeewier en noten komen aan bod. Je krijgt tips over essentiële ingrediënten en leert creatief spelen met smaak, kleur en textuur. Aan het einde van de reeks zet je moeiteloos een plantaardig gerecht op tafel met je nieuwe voorraadkast en seizoensgroenten.
De workshops zijn geschikt voor iedereen die gezond, creatief en gevarieerd plantaardig wil leren koken.
De workshops worden gegeven door Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven, Koken en Tuinieren).
Elke workshop zoomt in op een basisproduct zoals granen, peulvruchten, soja of seitan, en leert je hiermee veelzijdige gerechten maken. Ook zeewier en noten komen aan bod. Je krijgt tips over essentiële ingrediënten en leert creatief spelen met smaak, kleur en textuur. Aan het einde van de reeks zet je moeiteloos een plantaardig gerecht op tafel met je nieuwe voorraadkast en seizoensgroenten.
De workshops zijn geschikt voor iedereen die gezond, creatief en gevarieerd plantaardig wil leren koken.
Voor wie
18+
Wanneer
-
op 19.02.2025 van 18.30 u. tot 21.30 u.
op 12.03.2025 van 18.30 u. tot 21.30 u.
op 2.04.2025 van 18.30 u. tot 21.30 u.
op 12.03.2025 van 18.30 u. tot 21.30 u.
op 2.04.2025 van 18.30 u. tot 21.30 u.
Meer over Plantaardig koken
Locatie
Gemeenschapscentrum WaBo vzw
Delleurlaan 39-43
1170 Watermaal-Bosvoorde
Kennis Nederlands
Legende
Praktische informatie
Tram 8: halte Delleurlaan
Trein: halte Bosvoorde
© Istockphoto