Sinne

Publicatiedatum: 
Maandag, 4 mei 2020 - 10:35

Sinne, lesgeefster conditieturnen in WaBo vertelt.

Hoe gaat het met jou?

Sinne, onze lesgeefster conditieturnen, neemt wekelijks een video-les op die we via de website en onze facebook pagina verspreiden. We contacteerden haar ook om te vragen hoe het met haar gaat.
Het gaat goed met me.  Ik merk dat ik best wel geniet van de rust. Op dat vlak is het een geschenk uit de hemel.

Hoe vul je je dagen nu alles zowat stilligt

Ik slaap meer. Ik ga vaak wandelen maar ik werk ook in mijn huis ; schuren, verven, klusjes allerhande.

Elke week neem ik een les op voor al mijn mensen en zet het op you tube. Nadat ik dat volledig onder de knie had vroegen ze me om live lessen te geven. Weer een nieuwe uitdaging dus. Maar ook dat heb ik ondertussen onder de knie.

Ook kook ik elke dag met verse lekker groenten, zelfs in het weekend.
  

Hoe blijf je in contact met je naasten en de buitenwereld

Met mijn beste vriendin die gelukkig in mijn dorp woont ga ik vaak wandelen. Dan stappen we eerst naar mekaar toe en dan wandelen we samen verder.  Met mijn naasten ben ik in contact via what's app. We doen dan videobellen met het hele groepje. Gezellig.

 

Waar heb je echt behoefte aan, wie kan je daarmee helpen en hoe

Ik zou mijn zoon en mijn wandelmaatje graag eens knuffelen en als ik alleen sta te schuren in mijn huis zou ik zo graag willen dat er wat hulp was van familie en vrienden zoals dat gepland was. Niemand kan daar iets aan doen. Het feit dat ze in gedachten bij mij zijn sterkt me wel.

 

Waar kijk je naar uit als heel deze crisis achter de rug is

Ik kijk er het meeste naar uit om te kunnen verhuizen naar mijn eigen huis en een super housewarming te doen met heel veel mensen....

 

Heb je een speciale boodschap voor iedereen of voor een iemand in het bijzonder

Het enige wat nu telt is een goede gezondheid. Al de rest komt daardoor op het tweede plan. Geniet van de opportuniteiten die dit ons geeft. Meer rust in het hoofd en op straat, de natuur die kan herademen, gezondere lucht. Meer tijd voor elkaar (al is het online)....
Ik besef dat ik geluk heb en dat het voor veel mensen niet zo gemakkelijk is. Dan wens ik het ze van harte toe.