Vakantie & vrije tijd

Vakantie en vrije tijd

Op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen en jongeren terecht in GC WaBo voor verschillende creatieve en sportieve ateliers.

TAaLENT ateliers lagere scholen
Permanent aanbod
Taalateliers voor het lager onderwijs over thema's die aansluiten bij de ervaring van kinderen, bij het klas- en wereldgebeuren. De kinderen verruimen hun leefwereld en leren kritisch denken over zichzelf en hun omgeving. Ze verwerken hun indrukken individueel of in groep door middel van verbale, muzikale, dramatische of beeldende expressie.
Mountainbiketochten VGC-sportdienst
Permanent aanbod
De VGC-sportdienst biedt begeleide mountainbiketochten in het Zoniënwoud aan voor groepen vanaf 5 personen. Gemeenschapscentrum Wa Bo vormt de uitvalsbasis voor deze MTB-tochten.
Multishake
23.1.2019 - 3.4.2019
Multishake is een beetje vanalles! Ontdek de danswereld, leer verrassende gezelschapsspelen of verdiep je in de leukste prentenboeken!
't Paddenstoeltje
26.1.2019 - 25.5.2019
Ben jij een kunstenaar in wording? Hou je van knutselen, verhalen en nieuwe dingen ontdekken? Dan is crea-atelier ’t Paddenstoeltje echt iets voor jou!
Mediaraven
4.3.2019 - 8.3.2019
Hou je van film? Word voor een week een videoreporter, scenarioschrijver en filmmaker. We verzamelen verhalen en maken een echte documentaire!
studio Tsjirp
4.3.2019 - 8.3.2019
Duiven, eenden, paradijsvogels ... we maken kostuums met snavels, pluimen. We zoeken ons materiaal eerst in het bos.
Japanoland
4.3.2019 - 8.3.2019
Tijdens deze stage leer je alles over de Japanse kunst. Op het programma staat kalligrafie, origami en Japanse print-technieken. Kortom, we creëren een Japanse wereld.
De wereld onder onze voeten
8.4.2019 - 12.4.2019
Al gehoord van gras-, steen- of zandmannetjes? Tijdens deze stage werken we met natuurlijke materialen, creëren onze eigen personages en vertellen verhalen
Softplay
8.4.2019 - 12.4.2019
Bouw samen met Youri aan een groot speelparadijs uit mousse, textiel en afvalmateriaal! Geen idee is ons te gek! Een hele week laten we onze fantasie de vrije loop en worden we echte uitvinders.
omnisport- en striptekenen
1.7.2019 - 5.7.2019
Tijdens deze stage sporten we erop los. Maar we verdiepen ons ook in de wereld van de strips. Altijd al willen weten hoe een stripverhaal eigenlijk gemaakt wordt? Met tal van voorbeelden en tekentips overtuigen we je dat in iedereen, en ook in jou, wel een beetje een striptekenaar schuilt. We laten onze fantasie los op onze eigen (levens)verhalen óf verzinnen compleet nieuwe verhalen.

Pages