Zoniënmars Zoniënklanken

zonienmars-zonienklanken 2021

Zoniënmars Zoniënklanken en Français

Zoniënmars-Zoniënklanken

Vier Brusselse gemeenschapscentra slaan de handen in elkaar en organiseren jaarlijks in april, een grootschalig wandelevenement met sinds enkele jaren een muzikale toets, Zoniënklanken. Als gevolg van de corona-crisis kon dit evenement in 2020 niet doorgaan. In 2021 werd een bubbel-editie voorzien op zondag 18 april maar gezien de omstandigheden kan ook deze niet doorgaan. Het evenement wordt verzet naar zondag 5 september 2021

 

Twee wandelroutes

In normale omstandigheden komen meer dan 1.300 wandelaars de lente opsnuiven in het Zoniënwoud tijdens dit evenement. Tijdens deze BUBBEL-editie stellen we twee wandelroutes voor, 5 km en 10 km. Vertrekpunt: GC WaBo. We werken voor dit speciale wandelevenement met tijdslots.

Het parcours van 5 km is is geschikt voor rolstoelgebruikers (mits assistentie) en kinderwagens. Het 10-km parcours gaat over smallere paadjes en stukjes klinkers. 

Er wordt geen catering voorzien, en er zijn onderweg geen toiletten, gelieve hier rekening mee te houden.

Muziek & het bos: de perfecte combinatie

De combinatie van akoestische muziek in de natuur is een schot in de roos, en ook tijdens deze editie zorgen muzikanten in het bos voor korte muzikale interventies. Een privéconcertje voor jouw bubbel!

 

Kinderanimatie

Reserveer vooraf een boskoffertje voor jouw kinderen (4 - 12 jaar). Een koffer vol leuke tips, doe-opdrachtjes, quiz, ... (via www/wout.brussel.be)

 

Praktische informatie 

Praktische info Zoniënmars/Zoniënklanken

 

Vrijwilligers gezocht

Om van de Zoniënmars - Zoniënklanken ook deze editie een spetterend succes te maken, zoeken we nog helpende handen. Je kan meehelpen aan de voorbereiding of op de dag zelf. We zoeken vrijwilligers om alles in goede (veilige) banen te leiden, voor de inschrijvingen,  bij de muzikale intermezzo’s, de controle van de wandelroutes. Interesse? Neem contact op met GC WaBo, 02 675 40 10 of wabo@vgc.be.
 

Samenwerking

Zoniënmars/Zoniënklanken is een project van GC WaBo, GC Kontakt, GC Op-Weule, GC Den Dam, en VGC-sportdienst. Met de steun van N22 Brusselse gemeenschapscentra.
Meer info over het zoniënwoud:  www.zonienwoud.be

Fotogalerij: 
een koor
wandelaars
wandelaars
na de wandeling kan je nagenieten en uitrusten in de tuin van WaBo
na de wandeling kan je nagenieten en uitrusten in de tuin van WaBo