Zoniënmars Zoniënklanken in je bubbel

zonienmars-zonienklanken 2021

Zoniënmars Zoniënklanken en Français

Zoniënmars-Zoniënklanken

Vier Brusselse gemeenschapscentra slaan de handen in elkaar en organiseren jaarlijks in april, een grootschalig wandelevenement met sinds enkele jaren een muzikale toets, Zoniënklanken. Als gevolg van de corona-crisis kon dit evenement in 2020 niet doorgaan. Op zondag 18 april 2021 gaat Zoniënmars-Zoniënklanken wel door, een BUBBEL-editie

 

Twee wandelroutes

In normale omstandigheden komen meer dan 1.300 wandelaars de lente opsnuiven in het Zoniënwoud tijdens dit evenement. Tijdens deze BUBBEL-editie stellen we twee wandelroutes voor, 5 km en 12 km. Vertrekpunt: GC WaBo. We werken voor dit speciale wandelevenement met tijdslots. Vanaf eind maart 2021 kan je op de websites van de 4 deelnemende Gemeenschapscentra een tijdstip reserveren voor jouw bubbel. (grootte van de bubbel is afhankelijk van de geldende maatregelen op 18/04/2021.

 

Muziek & het bos: de perfecte combinatie

De combinatie van akoestische muziek in de natuur is een schot in de roos, en ook tijdens deze editie zorgen muzikanten in het bos voor korte muzikale interventies. Een privéconcertje voor jouw bubbel!

 

Kinderanimatie

Reserveer vooraf een boskoffertje voor jouw kinderen (4 - 12 jaar). Een koffer vol leuke tips, doe-opdrachtjes, quiz, ... (via www/wout.brussel.be)

 

Praktische informatie 

Praktische info Zoniënmars/Zoniënklanken

 

Vrijwilligers gezocht

Om van de Zoniënmars - Zoniënklanken ook deze editie een spetterend succes te maken, zoeken we nog helpende handen. Je kan meehelpen aan de voorbereiding of op de dag zelf. We zoeken vrijwilligers om alles in goede (veilige) banen te leiden, voor de inschrijvingen,  bij de muzikale intermezzo’s, de controle van de wandelroutes. Interesse? Neem contact op met GC WaBo, 02 675 40 10 of wabo@vgc.be.
 

Samenwerking

Zoniënmars/Zoniënklanken is een project van GC WaBo, GC Kontakt, GC Op-Weule, GC Den Dam, en VGC-sportdienst. Met de steun van N22 Brusselse gemeenschapscentra.
Meer info over het zoniënwoud:  www.zonienwoud.be

Fotogalerij: 
een koor
wandelaars
wandelaars
na de wandeling kan je nagenieten en uitrusten in de tuin van WaBo
na de wandeling kan je nagenieten en uitrusten in de tuin van WaBo