Zoniënmars - Zoniënklanken

ZONIËNMARS-ZONIËNKLANKEN

Vier Brusselse gemeenschapscentra slaan de handen in elkaar en organiseren jaarlijks, een grootschalig wandelevenement. De sportieve toets komt er in samenwerking met SportinBrussel. Sinds enkele jaren is er ook een muzikale toets, Zoniënklanken.

WANDELEN

De voorbije jaren kwamen heel wat wandelaars de lente opsnuiven in het Zoniënwoud tijdens dit evenement. Jaarlijks worden routes uitgewerkt van 5, 10 en 15km die je het Zoniënwoud doen ontdekken. De wandelroutes starten aan het WaBo, het groene gemeenschapscentrum van Brussel. 

Het parcours van 5 km is geschikt voor kinderwagens en rolstoelgebruikers (mits assistentie vanwege de steile hellingen in het bos).

Personen met een beperking die graag extra begeleiding willen, nemen het best op voorhand even contact op met de sportdienst van de VGC: 02 563 05 14 – sportdienst@vgc.be

MUZIEK & BOS: DE PERFECTE COMBINATIE

De combinatie van akoestische muziek in de natuur is een schot in de roos en ook tijdens deze editie zorgen muzikanten van Muziekpublique in het bos voor korte muzikale interventies. Laat je verrassen door en ontdek tijdens je wandeling muziek in de natuur!